Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Sari Terälä

 

teralasari (at) hotmail.fi

 

LT 3. Sarilla on pätevyys toimia läheisyysterapeuttina sosiaali- ja terveyspuolen erityisryhmille.

Vastaaotto:

Art Soppi, Läkkisepäntie 4, 00620 Helsinki (siirry karttaan tästä)

Vastaanotto sijaitsee Käpylän juna-aseman lähellä, paikoitus kadun varrella on maksutonta

 
 

Olen koulutukseltani sairaanhoitaja ja läheisyysterapeutti. Teen sairaanhoitajana mm. ravitsemus- ja elämäntapaohjausta, pidän ravitsemusluentoja ja teen läheisyysterapiahoitoja sekä vedän läheisyysterapiaan pohjautuvia kohtaamisryhmiä.

 

Matkani hyvinvointiohjaajaksi

Olen työskennellyt terveydenhuollon lisäksi lääketeollisuuden sekä terveellisen ravitsemuksen parissa yli 25 vuotta. Kiinnostuin hyvinvoinnista ja terveellisestä ravitsemuksesta jo 70-luvun lopulla, kokeillen kasvisruokavaliota ja raakaravintoakin. Matkan varrella olen noudattanut mm. lakto-ovo-vegaania, gluteiinitonta, maidotonta, vähähistamiinista ja FODMAP ruokavaliota. Olen perehtynyt erityisesti ärtyneen suolen ja ravinnon aiheuttaman hiljaisen tulehduksen ongelmatiikkaan sekä erilaisten sairauksien hoidon tukena käytettäviin ruokavalioihin. Itselle sopiva ravitsemus on yksi hyvinvointimme kulmakiviä.

 

Olen hakenut tietoa ja opiskellut sekä ihmisenä kasvamisesta että siitä miten mieli vaikuttaa kehoon ja keho puolestaan vaikuttaa mieleen. Olen harjoitellut erilaisia läsnäolo- ja meditaatiotekniikoita niin itsenäisesti kuin ohjatuissa ryhmissäkin. Tunnetyöskentelytaitoihin aloitin tutustumisen kognitiivisen psykoterapian keinoin ja opiskelin sitä lisää hahmoterapia-ryhmässä (gestalt) sekä tekemällä Matka-terapiaa parityöskentelynä. Vasta läheisyysterapian kautta sain syvemmän kosketuksen haavoittuvaan puoleeni ja opin syvällistä myötätuntoa itseäni kohtaan.

 

Haluan auttaa sinua löytämään oman hyvinvointisi.

 

  • Elämäntapaohjaus ja läheisyysterapia, kesto 60 min. Tutustumishinta 50 €, normaalihinta 68 €. Opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset tutustumishintaan.
  • Läheisyysterapian soinnutus asiakkaalle puhelimitse, 17,50 €/ 15 min.
  • Kohtaamisryhmä läheisyysterapian keinoin 10 kerran kurssi, yht 15 h, 18 €/kerta/hlö
  • Ravitsemusneuvonta 62 € / 1 h
  • Ruokapäiväkirjaan perustuva henkilökohtainen ravitsemusohjaus ruoka-ainesuosituksineen 124 €

 

  • Ravitsemusneuvontaan liittyvä yhteydenotto sähköpostilla 32 €/ kerta, puhelimitse 16 €/kerta/15 min