Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kokemuksia hoidoista, ryhmistä ja koulutuksista

 

"Kauneuden alan ammattilaisena olen nähnyt ja kokenut monenlaisia hoitoja vuosien aikana. Kiva oli kokeilla aivan uudenlaista hoitomuotoa. Hoidettavana oleminen oli mukava kokemus! Hoidon jälkeen olin flow-tilassa koko loppuillan. Ajatuksena heräsi, että kuinka moni ihminen on yksinäinen, joille toisen ihmisen läsnäolo ja hellä kosketus voisi parantaa elämänlaatua huomattavasti.

Kiitos uudenalaisesta kokemuksesta! Soisin jokaiselle sen flow-tunteen, jossa voi leijua loppupäivän ilman minkäänlaista huolenhäivää, edes sen pienen hetken tässä hektisessä maailmassa!"

Emma

 

"Läheisyyshoito tuntui uskomattoman rentouttavalta. En ole aiemmin päässyt noin syvään rentouden tilaan noin nopeasti. Asettuminen toisen ihmisen läheisyyteen ja siihen rentoutuminen tuntui todella ylelliseltä. En olisi millään halunnut hoidon lopuksi lähteä siitä pois. Ihanaa että tällaista luksusta on olemassa!"

Anneli

 

 

"Sain todella rentouttavan kokemuksen läheisyysterapiasta. Taustalla oli klassista musiikkia. Oli rauhallista ja oloni oli hyvä. Rauhoituin opiskelu- ja työpaineista. Halusin siinä hetkessä vain olla, en puhua."

Eeva

 

"Tuntui todella turvalliselta antaa läheisyyshoidon aikana kaikkien tunteiden nousta pintaan ja hyväksyä ne Markuksen lempeän ohjauksen saattelemana. Puhdistavan itkun jälkeen oli kaunis ja rauhallinen olo."

Tuija

 

”Menin läheisyysterapiaan tilanteessa, jossa olin keskellä avioeron tuskaa. Minua jännitti kovasti uskaltautua lähelle Markusta, mutta jännitys suli hyvin nopeasti pois. Melkein välittömästi aloin itkeä, kun Markuksen kädet halasivat minua. Siinä konkretisoitui niin täysin se läheisyydenpuute, jota avioerotilanteessa varmaankin useimmat kokevat. Sain valtavan myötätuntoista hellyyttä, läheisyyttä ja hyväksyntää, mitä en ollut saanut pitkään aikaan. Ja vaikka se tuntui uskomattoman hyvälle, se tuntui yhtä aikaa myös viiltävän surulliselta, koska se paljasti tilanteeni niin selvästi. Kyyneleitä ja surua ei kuitenkaan tarvinnut hävetä, koska ne saivat purkautua vapaasti pois. Kokemus oli aika järisyttävä, mutta erittäin puhdistava ja hoivaava. Uskalsin, jaksoin ja pystyin kohtaamaan oman kipuni, ja eritoten ottamaan vastaan tämän hyväksyvän hoidon! Aika kului nopeasti ja itse asiassa olisin voinut olla läheisyydessä pitempäänkin.

Hoidon jälkeen olo oli muutaman tunnin aika herkkä ja itkualtis, kun olin avannut itkemisen kanavan. Olo kuitenkin tasoittui ja jäljelle jäi puhdas hyvä olo. Huomasin hymyileväni itsekseni ja kokevani onnentunnetta, vaikka kotona avioeroprosessi oli edelleen menossa. Valtaisa hyvänolontunne jatkui viiden päivän ajan, ja vaikka avioeron työ edelleen jatkuu, niin olo on sen suhteen jo tasaisempi ja hyväksyvämpi. Kestän tilanteeni nyt paremmin, eikä tuska ole juuri nyt niin valtaisa kuin se oli ennen hoitoa. Menen eteenpäin rauhoittunein mielin.”

Merja

 "Saamani hoito oli kokonaisuudessaan erittäin miellyttävä kokemus. Hoito oli hyvin rentouttava ja tuntui oikealta terapiakäynniltä. 45 minuuttia tuntui sopivalta ajalta, mutta pidempäänkin olisin viihtynyt. Voisin ehdottomasti kokeilla hoitoa uudelleen."

Pienen lapsen kotiäiti

 

"Minulla ei ollut etukäteen tietoa läheisyyshoidosta, saavuin paikalle vain avoimin mielin. Muutamaa päivää ennen sovittua tapaamista aloin jännittämään ja pohdin, paljonko terapian aikana tarvitsee puhua ja kertoa taustoistani. Yllätyin positiivisesti ettei tarvinnut stressaavan päivän jälkeen puhua.

Taustoistani johtuen oli aika jännittävää mennä läheisyysterapiaan. Kävin lapsuudessani läpi vanhempieni alkoholismin. En muista äitini koskaan halanneen minua (tämän asian hän on itse minulle myöntänyt). Isän muistan halanneen kerran, joten läheisyys ja hyväksyvä kosketus ovat olleet olemattomat koko elämäni teiniksi asti. Osittain tästä johtuen en hyväksy omaa kehoani ja olen sairastanut syömishäiriötä noin 15-vuotiaasta. Kehonkuvani on edelleen negatiivinen ja kohtaan sairauteni tuottamia ongelmia päivittäin. Asiaani ei auttanut se, että pitkässä suhteessa ex-poikaystäväni pahoinpiteli minua.

Kokemukseni terapiasta oli hyvin positiivinen. Minun oli alussa vaikea rentoutua mutta tapani mukaan rentouduin pikkuhiljaa. Musiikki oli rentouttavaa ja tilanne ihanan rauhallinen. Silitys oli juuri oikeanlaista. Pidin myös siitä, että minulta kysyttiin muutamaan otteeseen haluaisinko vaihtaa asentoa. Olen nimittäin huono sanomaan hoitojen aikana mitään.

Oli mahtavaa saada hengähtää arjen keskellä. Oli erittäin positiivista, että kaikkeen kysyttiin lupa. Hoitoni kesti 45 min ja aika kului todella nopeasti.

Koen monen voivan saada hoidosta apua. Vanhukset, oman kehon kanssa kamppailevat, yksinäiset, nuoret, syrjäytyneet... lista voisi olla loputon."

Kamomilla

 

"Markus ohjaa lempeällä ja hyväksyvällä tavalla kohtaamaan turvallisesti omia todellisia tunteita ja kokemuksia monipuolisten ja mielenkiintoisten harjoitteiden avulla. Markuksen lähestymistapa on voimauttava ja eheyttävä. Markuksen kursseilla olen täysin hyväksytty ja turvassa keskeneräisenä ja epätäydellisenä. Itsenäni."

Heli

 

"Olen kokenut turvallisen hyväksyvän ilmapiirin, jossa tulee kohdatuksi. Sinusta paistaa tietoisuus ja itsensätuntemus ja siitä johtuen pystyt myös auttamaan muita kohtaamaan ja hyväksymään itsensä turvallisesti. Harjoitteet on hyviä, avaavia ja monipuolisia."

Tanja

 

"Markus on käytännönläheisen ja ratkaisukeskeisen hyväksymisvalmennuksen edelläkävijä Suomessa. Suosittelen kursseja ja hyväksymisryhmiä kaikille, jotka ovat valmiita suoraan ja rehellisesti kohtaamaan tunnelukkojaan ja menemään asian ytimeen. Markuksessa on huumoria, herkkyyttä ja aitoutta kohtaamistilanteissa. Tuskan voi kohdata myös ilon kautta ja kevein mielin. Hän osaa intuitiivisesti pitää langat käsissään ja ohjata henkilöä vapautumaan täydelliseen hyväksyntään."

Anna